El Minifestival de Música Independent arriba al quart de segle

06/02/2020 - 13:21 h

La jornada central, el dissabte 15 de febrer a l’Espai Jove Les Basses

La jornada central, el dissabte 15 de febrer a l’Espai Jove Les Basses

Aquest febrer celebrem una efemèride molt especial, la de la 25ª edició del Minifestival de Música Independent de Barcelona.

Bon moment per recordar, doncs, que aquest esdeveniment s’ha fet un lloc en els amants de la música pop autènticament independent. I és que cada any han omplert el cartell amb grups que altres festivals no s’atreveixen a portar, artistes injustament oblidats, o formacions de tot el món per descobrir, a més de dur a terme una incessant tasca de dinamització de l’escena local.

Enguany, la jornada principal tindrà lloc el dissabte 15 de febrer, a partir de les 18.30 h i, com sempre, a l’Espai Jove Les Basses. Per 11 euros l’entrada anticipada i 14 a taquilles, podreu gaudir d’artistes com els escocesos The Orchids, Sarah Nixey, la californiana Emily Jane White, Die Katapult o el trio londinenc Happy Accidents.

El festival, però, no acabarà aquí. La sala gracienca Heliogabal allotjarà el 15 de març la festa dels 25 anys, quan per 8 euros (entrada anticipada) podreu gaudir de Cristina Quesada, Alpada Sports i Nos Miran.

Venda d’entrades i tota la informació, aquí