Èxit de L’Estiu, al Pati! en l’equador del festival

12/07/2018 - 10:59 h

Les millors imatges dels dos primers caps de setmana

Les millors imatges dels dos primers caps de setmana

Som a la meitat de la segona edició de “L’Estiu, al Pati!”, un festival que enguany es consolida definitivament com a activitat cultural de referència a Nou Barris. En les dues primeres setmanes, concerts i públic han respost a les expectatives i han fet d’aquest cicle gratuït un èxit indiscutible en les nits estiuenques del districte, no només per la qualitat dels artistes, sinó també per la varietat de les diferents propostes.

El primer cap de setmana, quan va allotjar el festival R(oles), flamenc 100% femení que va fer les delícies dels centenars d’assistents, amb interpretacions que van anar des de Mayte Martín, una de les cantaores més reconegudes en el panorama internacional, fins a tres duets que van demostrar tota la seva capacitat interpretava damunt de l’escenari: Maria José Llergo amb la violinista Elisa Prenda; Ana Brenes i Jero Férec; i Alba Guerrero i Isabelle Laudenbach.

I el segon cap de setmana, quan a Nou Barris va aterrar la millor música negra, rock surfer i un fantàstic espectacle familiar. Les Musical Sisters i Jungle Fire d’una banda, Los Tiki Phantoms de l’altra, i The Penguins i el seu Reggae per xics, que van fer les delícies de grans i petits amb l’espectacle Ballant damunt la lluna.

En aquesta notícia us n’adjuntem les millors imatges.

L’Estiu, al Pati! no s’atura

Encara ens falten dos caps de setmana de festival. El 13 i 14 de juliol acollirà la 16a edició del Festival de Blues amb noms tan consagrats com els de Joe Louis Walker o Kenny Neal. Tant si sou aficionats al gènere com si no, és un cartell imprescindible.

I el darrer, els dies 20 i 22 de juliol, podrem gaudir del millor cabaret i circ amb Coop de Circ i Guillem Albà i la Marabunta.

No us perdeu!

Tota la programació aquí: https://ajuntament.barcelona.cat/noubarris/ca/estiu-al-pati