Fashion, Wood and Food Week a Les Roquetes

13/06/2019 - 09:00 h

Nova edició de la desfilada de barri més reeixida de Barcelona

Nova edició de la desfilada de barri més reeixida de Barcelona

És la desfilada més festiva, desenfadada i desinhibida de Barcelona. I ara, a més, amb el nom encara més glamurós. La Fashion, Wood & Food Week torna a Les Roquetes, puntual a la seva cita amb la festa major, i ho fa per mostrar-nos novament les creacions dutes a terme per les veïnes, que són, alhora, les protagonistes de la desfilada.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 15 de juny, a les 19 h a la plaça Les Roquetes, i enguany incorpora una mostra de la feina duta a terme al llarg de l’any per la branca de bricolatge del projecte “Fer Més amb Menys” en el qual s’emmarca, a més a més de la de costura i la de cuina.

Fer Més amb Menys

El projecte “Fer Més amb Menys”, impulsat per la Plataforma d’entitats de Roquetes, neix de la necessitat de transformar socialment el barri, contribuir a la millora de la qualitat de vida del veïnat, lluitar contra l’aïllament que va ocasionar la crisi econòmica i potenciar l’ocupabilitat de les participants incorporant la mirada i els valors de l’economia social i solidària. Es concreta en tres projectes: un de formació en cuina saludable, un de costura, i un de bricolatge, sent el de costura co-finançat actualment pel Pla de Barris de Roquetes a través de la subvenció “Impulsem el que Fas” de Barcelona Activa.

Aquest esdeveniment comunitari és possible gràcies a la vinculació de veïnes i veïns del barri, entitats i comerços, i empreses de moda i del tèxtil, com Gratacós, Rosa Clarà i Crepis. Així, aquest any s’han incorporat tres participacions més a l’ecosistema d’agents implicats, que ja compta amb 13 comerços de barri, 4 empreses i 5 entitats del territori (sent una d’elles el pla comunitari i la comissió de festes, representades per veïnes i veïns, AV de Roquetes i tot l’equip vinculat als projectes de Fer Més amb Menys).  Compta, a més, amb el suport de Barcelona Activa i del Districte de Nou Barris, tant pel que fa al desenvolupament del projecte com en la logística i l’organització de l’esdeveniment.