La nova línia H2 enllaçarà Trinitat Nova amb l’avinguda Esplugues

30/10/2018 - 14:52 h

Començarà a funcionar el 26 de novembre amb quatre línies més, les últimes de la implantació de la nova xarxa de bus

Començarà a funcionar el 26 de novembre amb quatre línies més, les últimes de la implantació de la nova xarxa de bus

El 26 de novembre, Nou Barris tindrà una nova línia de bus. Es tracta de la H2, que unirà la Trinitat Nova amb l’avinguda Esplugues, i que suposarà modificar l’actual recorregut de la línia 60, que tindrà un nou origen i final a la Vall d’Hebron.

La nova H2 farà un recorregut de 25,5 kilòmetres, amb una freqüència de pas de vuit minuts els dies feiners de 7 a 21 h.

A més de la H2, el 26 de novembre també començaran a funcionar la V1 entre Granvia l’Hospitalet i l’avinguda d’Esplugues, la V19 entre la Barceloneta i la plaça Alfonso Comín, la V23 entre la Nova Icària i Can Marcet, i la V25 entre la Nova Icària i Horta.

La nova xarxa de bus

Amb aquestes incorporacions, acabarà el desplegament de la Nova Xarxa Bus. En total, hi haurà 28 línies d’altes prestacions adreçades a oferir el millor servei a la ciutadania. Barcelona disposarà, així, d’un transport públic en superfície modern, eficaç i eficient i preparat per donar resposta als nous reptes de mobilitat sostenible de la ciutat.

Amb la implantació total del projecte es preveu que totes les línies passin a transportar 460 mil viatgers els dies feiners, arribant al 60% del passatge de la xarxa d’autobusos de TMB. En total es comptarà amb 97 àrees d’intercanvi que, en la majoria dels casos, permetran arribar a qualsevol punt de la ciutat en només un sol transbordament.