Les activitats i tallers de juliol i agost a Nou Barris

28/06/2019 - 14:02 h

El gaudi de l’estiu sense sortir de la ciutat, motor de la programació dels dos propers dos mesos

El gaudi de l’estiu sense sortir de la ciutat, motor de la programació dels dos propers dos mesos

Juliol i agost són mesos en els quals des de sempre tot baixa d’intensitat. Les vacances d’estiu i el fet que molta gent marxi, ni que sigui uns dies, redueix l’activitat a molts espais del districte. Però reduir no vol dir pas que no n’hi hagi. Ben al contrari, a la Zona Nord i a Roquetes, per posar un parell dels exemples de més èxit, hi ha una programació ben generosa perquè aquests mesos no se’ns posin costa amunt si hem de romandre a ciutat.

A més, al nostre districte podem presumir de tenir un dels festivals d’estiu de més qualitat, i gratuït! Parlem naturalment de L’Estiu, al Pati!, que arriba ja a la tercera edició i que s’estendrà des de finals de juny i al llarg del juliol.

No serà aquest, però, l’únic espai on podrem gaudir de bona música. El consolidat cicle “Música als Parcs” ens durà quatre actuacions al Parc Central i una a la Casa de l’Aigua. I tindrem també els recitals a Can Verdaguer i el Cicle de Músics per la Mediterrània, que a Vilapicina i la Torre Llobeta ens durà actuacions que serviran per posar en valor la cultura comuna i que també serviran per denunciar la situació actual, amb milers de persones que moren a les seves aigües a la recerca d’un futur millor.

Ah! I recordeu també que Nou Barris, i per extensió Barcelona, disposa d’un nou Ateneu de Fabricació ubicat al Parc Tecnològic on ja han començat a programar-se activitats pensades expressament per al gaudi de les famílies, que permetin adquirir coneixement d’una manera lúdica i divertida en qüestions com la fabricació digital.

Aquí ho trobareu tot. Que en gaudiu! I bon estiu!