Les músiques del món, al primer festival 9 Barris Divers

13/09/2022 - 13:34 h

L’esdeveniment, gratuït, aterra davant de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova el 24 de setembre

Nou Barris acollirà el proper 24 de setembre la primera edició del festival “9 Barris Divers”, una proposta que ofereix l’oportunitat de conèixer música d’altres països i ètnies a través d’artistes que viuen al districte. Així, a tall d’exemple, hi trobareu música de l’Àfrica (afrobeats, hi-life), l’Amèrica Llatina (salsa, cúmbia) i del poble gitano (rumba)

Aquí us adjuntem la programació de les diferents actuacions, que començaran a les 20 hores amb “El Temple Band”, i s’estendran més enllà de la mitjanit amb l’afro salsa de “Gurumanché”.

Abans, a partir de les 17.30 hores, podrem gaudir d’una mostra d’entitats socials i culturals, i d’un mercat d’artesanies d’orígens diversos, així com de segona mà. També s’han programat tallers i activitats de dansa africana, percussió, cant coral gòspel i musicoteràpia.

L’esdeveniment, que és gratuït i està organitzat pel Casal de Barri Trinitat Nova i l’associació El Temple del Gòtic, amb la col·laboració del Districte de Nou Barris, neix amb la voluntat de tenir continuïtat en el temps i fer visible, a través de la música, la diversitat cultural existent als nostres barris.