Microcomèdia en microteatre a Nou Barris

24/04/2024 - 13:31 h

Nova edició, la tercera, del circuit dProp

Nou Barris acollirà del 8 a l’11 de maig una nova edició, la tercera, del Circuit de Microteatre dProp. Així, al llarg d’aquests dies podrem gaudir de cinc propostes que demostren la vitalitat i el nivell artístic de les companyies teatrals del districte. Són La Bakaina, Olas Negras, InsideOut, Nou Prodigi i Lumo, organitzadora de l’esdeveniment.

En aquest cartell trobareu les dates i les obres que es duran a terme en els quatre equipaments triats, un més que en les anteriors edicions: la Masia de la Guineueta, el Centre Cívic Can Basté, l’Ateneu la Bòbila de Porta i el Centre Cívic Torre Llobeta.

El festival compta aquest any amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el que permetrà que tots els espectacles siguin gratuïts. Per assistir només caldrà omplir aquest formulari.

Circuit de Microteatre de Nou Barris dProp

L’esdeveniment se centra en el microteatre com a gènere d’actualitat i amb una gran oferta a Barcelona. Cada jornada, les persones assistents podran gaudir de tres obres de microteatre, amb una durada total aproximada d’hora i quart.

Des del 2017, l’Asociación Lumo de Artes Escénicas de Nou Barris sempre ha apostat per oferir espectacles de qualitat en els equipaments de proximitat del districte, amb la voluntat de descentralitzar l’oferta cultural de la ciutat. Per això, i pel seu recorregut com a productors, sobretot d’espectacles de creació pròpia, l’any 2022 van posar en marxa el dProp, el primer circuit de microteatre de Nou Barris.