Música, teatre, cinema i circ al Centre Cívic Zona Nord

24/01/2019 - 11:29 h

Nova edició del cicle gratuït Barcelona Districte Cultural

Nova edició del cicle gratuït Barcelona Districte Cultural

El Barcelona Districte Cultural no s’atura. Quan encara ressonen els espectacles de l’edició de  tardor, el cicle torna amb força a Nou Barris, al Centre Cívic Zona Nord concretament, i ho fa acompanyat de nou espectacles de música, teatre, circ i el Petit Cineclub, cinema per als més petits de la casa.

Com en cada edició, els espectacles són gratuïts però cal que reserveu la vostra entrada. Ho podeu fer aquí, on també trobareu la informació de cada espectacle. El primer d’ells, l’obra de teatre “Be God Is”, de l’Espai Dual, tindrà lloc el dissabte 2 de febrer. I el darrer també serà una obra de teatre: Black&Blue, el 27 d’abril.

Barcelona Districte Cultural

El Barcelona Districte Cultural és un circuit estable i gratuït de música, teatre, dansa, circ i audiovisuals, espectacles artístics signats per artistes reconeguts i joves artistes.

Amb aquesta iniciativa es busca reforçar la presència de les arts escèniques i de l’audiovisual a la programació dels deu districtes de la ciutat.

Té dues línies destacades d’actuació: un circuit cultural en diferents equipaments de Barcelona i un programa de creació artística comunitària. Està integrat per espectacles de cinc disciplines: les quatre que integren les arts escèniques en viu (música, teatre, dansa i circ), juntament amb l’audiovisual.