Neix “Nou Barris Activa”, un nou equipament de Barcelona Activa per al districte

19/09/2018 - 16:10 h

Ofereix serveis i programes d’ocupació, assessorament en drets laborals i serveis per a l’enfortiment del teixit comercial, empresarial i l’emprenedoria

Ofereix serveis i programes d’ocupació, assessorament en drets laborals i serveis per a l’enfortiment del teixit comercial, empresarial i l’emprenedoria

Busqueu feina o voleu conèixer els vostres drets laborals? Voleu emprendre? Necessiteu suport per al vostre comerç, empresa o entitat? Si és així, ja no caldrà que sortiu de Nou Barris per trobar ajut i suport.

I és que amb l’objectiu d’apropar al màxim els serveis a les persones, Barcelona Activa ha obert Nou Barris Activa, un nou equipament situat al carrer Vilalba dels Arcs 39-41, i obre de dilluns a divendres de 8.30 h a 15 h.

Nou Barris Activa

Nou Barris Activa és un nou espai municipal per a la promoció econòmica i l’ocupació adreçat a la població de Nou Barris.

El seu objectiu és aproximar els recursos de Barcelona Activa al veïnat del districte, així com ampliar la cobertura d’accions destinades a tots els seus agents socioeconòmics: serveis i programes d’ocupació, assessorament en drets laborals i serveis per a l’enfortiment del teixit comercial, empresarial i l’emprenedoria a Nou Barris.

Aquest nou espai de 450 m2 està liderat per Barcelona Activa i el Districte de Nou Barris, i està en estreta connexió amb les entitats del territori.

Aquí trobareu tota la informació dels serveis i recursos que us ofereix Nou Barris Activa.