Taller d’autocura del PIAD al Casal de barri de Torre Baró

17/04/2018 - 14:29 h

Començarà el dilluns 7 de maig i s’allargarà fins al 16 de juliol. Inscripcions obertes

Començarà el dilluns 7 de maig i s’allargarà fins al 16 de juliol. Inscripcions obertes

Nova edició del taller d’autocura del PIAD (Punt d’Informació i Atenció a la Dona) Aquesta vegada tindrà lloc al recentment estrenat Casal de barri de Torre Baró, a l’avinguda Escolapi Càncer 5, els dilluns del 7 de maig al 16 de juliol, de 18 h a 20 h.

Es tracta d’un taller vivencial per afavorir l’autoconeixement, l’autoestima, l’apoderament, l’assertivitat, el projecte vital propi, les xarxes de suport entre dones, la identificació de les violències i la informació de recursos. Aquests objectius s’assoleixen a través de la reflexió sobre les desigualtats de gènere i el treball de les relacions de parella. Per això, es treballarà com els rols i mandats de gènere ens afecten en la construcció de la nostra autoestima, i quines estratègies podem desenvolupar per transformar la relació amb nosaltres mateixes i amb les relacions interpersonals.

El taller és gratuït però les places són limitades. Si esteu interessades a assistir cal que us adreceu al PIAD de Nou Barris per tal de reservar la plaça i concertar una entrevista prèvia per formalitzar la inscripció al taller.