Veïns i veïnes de Nou Barris: ja la tenim aquí!

05/05/2022 - 19:30 h

La Festa Major de Nou Barris tornarà del 17 al 22 de maig després de dos anys suspesa per la covid-19

La Festa Major de Nou Barris tornarà del 17 al 22 de maig després de dos anys suspesa per la covid-19

Sovint es diu que la primavera és un cant a la vida. L’època de l’any en què la natura torna a florir, que la llum guanya terreny a la foscor. Quan poc a poc anem abandonant el fred hivernal i podem aixecar el cap, amb els ulls clucs, gaudint d’aquest sol mediterrani tan nostre i tan preuat.

Enguany, des del Districte tenim la certesa que recuperar la Festa major de Nou Barris és una altra d’aquestes petites coses que fan que la primavera valgui molt la pena. Ens omple de felicitat poder oferir-vos, de nou, una programació d’allò més variada, i sense restriccions. Ens hem passat dos anys sense poder-ne gaudir per culpa de la pandèmia, i ara tenim ganes de tornar-hi, amb totes les precaucions, però també amb la mateixa alegria i entusiasme de sempre.

Us emplacem, doncs, a sortir al carrer del 17 al 22 de maig i celebrar aquests dies de joia. Teniu molt per triar: visites guiades, concerts, balls, teatre i activitats infantils. I també, com no, la Cursa Popular de Nou Barris o l’habitual mercat modernista, fidel a la cita el dissabte i diumenge de festa. Enguany, a més, podrem gaudir del festival de flamenc R(oles), una proposta que des del 2018 vol trencar amb els tòpics del gènere sense renunciar a l’autenticitat, la força i la idiosincràsia d’aquesta disciplina.

Aquí trobareu el programa d’enguany, en versió accessible.

També us aportem la informació que us cal saber sobre les visites guiades, la Cursa Popular de Nou Barris i el certamen Està de Foto.

Gaudiu! I feu-ho, com sempre, amb aquest esperit únic acollidor que és patrimoni ben nostre i, també, fent fora el masclisme, l’homofòbia i les agressions sexuals dels nostres carrers i places.

Gràcies a totes les persones i entitats que fan possible la festa!

Visca la Festa Major! Visca Nou Barris!