Vine a conèixer empreses socials de Nou Barris

27/06/2018 - 12:30 h

Com va sorgir la idea i la van tirar endavant? Preguntes que es respondran el 6 i 13 de juliol a la biblioteca de Les Roquetes

Com va sorgir la idea i la van tirar endavant? Preguntes que es respondran el 6 i 13 de juliol a la biblioteca de Les Roquetes

Voleu conèixer experiències d’autoocupació? Voleu saber com altres persones han creat la seva pròpia empresa? Si és el cas, teniu una cita el proper 6 i 13 de juliol a la biblioteca de Les Roquetes, a la Via Favència, 288, de 10.30 a 12.30 h.

Aquestes són algunes de les em­preses que explicaran la seva trajectòria:

  • La cistella de Nou Barris
  • Klem reciclatge
  • Cooperativa de consum Userda
  • Menjador Ca la Rosa
  • Biciclot

Com va sorgir la idea, com es va desenvolupar, obstacles i oportunitats que s’han trobat al llarg del camí, la posada en marxa i finalment la seva consolidació, seran algunes de les qüestions de què tractaran aquestes xerrades.

No cal inscripció prèvia. Trobareu més informació a www.esdisemprenedoriasocial.cat

Sensibilització aplicada a l’emprenedoria social

El projecte Sensibilització aplicada a l’emprenedoria social pretén aproximar i/o donar a conèixer al veïnat de Nou Barris un model econòmic alternatiu en tant que sortida a la situació de l’atur: l’autoocupació, ja sigui en format col·lectiu o individual. L’objectiu, doncs, no és altre que el d’arribar a persones amb iniciativa, empenta, creatives, amb idees, i ganes d’emprendre socialment o de conèixer què és l’emprenedoria social.

Es tracta d’un projecte de l’entitat AVALON, dins del programa “Impulsem el que fas”, que compte amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa.