A partir del 14 de juny, els barris de la Zona Nord de Nou Barris gaudiran de noves línies de bus de proximitat, un canvi que millora la mobilitat interna i la comunicació amb els barris més propers i els de la resta de la ciutat de Barcelona.

Les línies 80, 81, 82 i 83, gestionades des de fa anys per un operador privat, desapareixen per donar pas a les noves línies 180, 182 i 183, gestionades per TMB. L’actuació es complementa amb l’ampliació del servei de bus a demanda ElMeuBus, que ha demostrat la seva efectivitat a Torre Baró, i la millora de la línia 62. 

Amb aquesta reorganització es resolen les deficiències de les línies 80 i es garanteix la mateixa qualitat en el servei de bus que a la resta de la ciutat, amb una xarxa de línies més curtes i amb més freqüència de pas, que connecten millor amb la resta de transports públics. El resultat serà una mobilitat en transport públic de superfície més ràpida i eficient i un servei de bus de més qualitat per als veïns i veïnes de la Zona Nord.