Un showcooking d’Ada Parellada dona el tret de sortida a la cinquena edició del Concurs d’aperitius de Nadal

La xef del restaurant Semproniana, Ada Parellada, ha donat el tret de sortida a la cinquena edició del Concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris, un clàssic de finals d’any que aplega restauradors de tots els àmbits i que enguany comptarà amb 18 participants.

..
08/10/2025 - 14:02 h - Comerç i mercats

La xef ha ofert un showcooking al mercat de la Guineueta que ha aplegat participants i curiosos. Parellada ha preparat tres receptes d’aperitius: una coca d’oli, uns triangles de poma i botifarra negra i uns xampinyons farcits de brandada. Posteriorment, ha atès els participants que li demanaven consell sobre les seves propostes d’aperitius.

Concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris

Enguany, el Concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris es farà entre el 6 i el 22 novembre. Els establiments seleccionats oferiran un aperitiu i una beguda (vi, aigua, cervesa o refresc) per un import de 5 euros. El concurs es desenvoluparà els dijous, divendres i dissabtes d’11 a 13 h i de 17 a 20 h, en aquells establiments que tinguin aquestes franges horàries dins del seu horari comercial.

Durant aquests dies, els establiments participants hauran d’exposar i tenir a disposició de la clientela l’aperitiu del concurs durant els horaris establerts.

L’acte de lliurament de premis serà el dilluns 24 de novembre a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris. Amb posterioritat, concretament del 27 al 29 de novembre, els establiments finalistes tornaran a oferir al públic l’aperitiu presentat amb beguda, al mateix preu de 5 euros.