Un pla per a Nou Barris

Un full de ruta per a l'enfortiment i transformació socioeconòmica del Districte en el període 2021 - 2024

Districte de
Nou Barris

obrir barcelona activa

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Pla de Desenvolupament Econòmic del districte que, hereu del Pla anterior, continua apostant pel desenvolupament econòmic de proximitat, posant en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.

Aquest Pla s’ha elaborat de forma conjunta entre l’equip de govern del districte de Nou Barris, la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Nou Barris, Barcelona Activa i el programa municipal de Pla de Barris, a partir de propostes dels diferents espais de participació ciutadana i del teixit econòmic, social i comunitari.

Notícies

dimarts, 12. juliol 2022 - 13:08h

10è aniversari de la ROQUETES FASHION & FOOD & WOOD WEEK

ROQUETES FASHION WEEK. En el marc de la Festa Major de Roquetes, el passat dissabte 18 de juny, es va celebrar el 10è aniversari de la Roquetes Fashion & Food & Wood Week.

dimarts, 21. juny 2022 - 11:44h

La reforma laboral: sessió grupal oberta del Punt de Defensa de Drets Laborals

PUNTS DE DEFENSA DE DRETS LABORALS. El Punt de Defensa de Drets Laborals de Nou Barris continua realitzant sessions grupals obertes amb l’objectiu de fer front la precarietat laboral i facilitar la comprensió de conceptes clau amb...

divendres, 17. juny 2022 - 10:42h

Nova convocatòria d'ajuts per incentivar la contractació laboral

CREA FEINA + 2022. L'Ajuntament de Barcelona torna a impulsar el programa Crea Feina Plus Barcelona, amb subvencions de fins a 8.000 euros per a les empreses contractants

dimecres, 25. maig 2022 - 9:40h

Ajuts de fins a 2.000 euros per instal·lar persianes que deixin veure l’interior del teu comerç

APARADORS VIUS. L’Ajuntament de Barcelona estrena la campanya Aparadors vius, que busca facilitar la visibilitat dels aparadors més enllà de l’horari comercial.

divendres, 20. maig 2022 - 12:34h

Els Punts de Defensa de Drets Laborals creixen i es consoliden al 2021

PUNTS DE DEFENSA DE DRETS LABORALS. Els Punts de Defensa de Drets Laborals ofereixen assessorament jurídic en matèria de dret laboral a la ciutadania.

dimarts, 22. març 2022 - 10:20h

Setena edició de Camí de la Solidesa

CAMÍ DE LA SOLIDESA. Hem acompanyat 87 organitzacions de l’ESS en la seva consolidació i enfortiment. Voleu ser les properes?

dimarts, 16. novembre 2021 - 13:10h

Donem suport a l’activitat econòmica a prop teu

PUNT D'ATENCIÓ A L'ACTIVITAT ECONÒMICA. El Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica, ubicat a Nou Barris Activa és un servei orientat a persones emprenedores, comerços, serveis i altres empreses, així com a projectes d’economia social...

dimecres, 6. octubre 2021 - 13:45h

Tornen a Nou Barris Activa les activitats per trobar feina i créixer professionalment

NOU BARRIS ACTIVA. Aquest mes d’octubre, tornen a Nou Barris Activa les activitats de curta durada de Barcelona Treball.