Arriba la segona edició de “RevESStim el tèxtil, reptes i oportunitats del sector tèxtil sostenible” els propers 25 i 26 de març

dilluns, 15. març 2021 - 22:59

RevESStim. La jornada tindrà lloc de manera virtual el dijous 25 i el divendres 26 de març, de 09.30h a 12.00h

Els pròxims dies 25 i 26 de març de 2021 Barcelona Activa, amb la col·laboració de l’Associació Moda Sostenible, organitza la jornada “RevESStim el tèxtil, reptes i oportunitats del sector tèxtil sostenible”.

La trobada, oberta a totes les persones i entitats relacionades amb el sector tèxtil, s’emmarca en el Programa RevESStim el tèxtil, i vol servir per identificar, de manera col·lectiva, les oportunitats, els reptes i les necessitats comunes de les iniciatives socioeconòmiques del sector del tèxtil sostenible, amb la voluntat de reactivar-lo econòmicament després de l’arribada de la COVID-19. 

Dos matins plens d’experiències inspiradores

La jornada tindrà lloc de manera virtual el dijous 25 i el divendres 26 de març, de 09.30 h a 12.00 h, i comptarà amb la representació de diverses experiències  i persones rellevants vinculades al sector del tèxtil sostenible.

El primer dia s’abordaran els “Reptes i oportunitats del sector tèxtil sostenible” i es posarà el focus sobre la innovació i els nous models de negoci i de consum, així com en la digitalització d’aquest sector d’activitat. El segon dia, les participants tractaran la “Intercooperació entre les  baules del sector” i podran conèixer de primera mà l’estratègia sectorial del tèxtil ASG de Barcelona Activa, així com construir conjuntament les futures línies de treball del sector a la ciutat. Serà una bona ocasió per crear sinergies entre els col·lectius, els projectes, els professionals i els agents del tèxtil sostenible presents a la cita. 

Podeu consultar tots els detalls de la jornada i inscriure’s a: https://empreses.barcelonactiva.cat/ca/web/es/detall-formacio?id=1042284

 

Més informació