El Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Nou Barris

dijous, 19. setembre 2019 - 12:00

PAAE Nou Barris. Amb l’objectiu de col·laborar en la creació i consolidació dels projectes socioeconòmics que es porten a terme a Nou Barris, Barcelona Activa va posar en marxa l’any 2018 el Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica del districte.

Amb l’objectiu de col·laborar en la creació i consolidació dels projectes socioeconòmics que es porten a terme a Nou Barris, Barcelona Activa va posar en marxa l’any 2018 el Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica del districte.

Aquest 2019 el servei continua oferint assessorament a persones o col·lectius emprenedors, a les microempreses i a les entitats del territori que impulsen projectes d’emprenedoria convencionals o d’economia social i solidària, donen suport a comerços consolidats i a serveis que volen ampliar el seu negoci o necessiten repensar-lo, així com a entitats o projectes comunitaris que volen prendre una dimensió econòmica.

A més d’aquest assessorament personalitzat, el PAAE organitza sessions informatives d’emprenedoria cada dimecres a les 10. Pots apuntar-te a les sessions informatives d’emprenedoria fent clic aquí.

Cal cita prèvia i realitzar la sessió informativa d’emprenedoria per poder accedir als assessoraments individuals. Si vols rebre més informació o tens algun dubte, pots trucar al 932346131 o escriure un correu electrònic a punteconomicnb@barcelonactiva.cat.

El PAAE està ubicat a l’equipament de Nou Barris Activa, al carrer de Vilalba dels Arcs, 39.