Punt de Defensa de Drets Laborals

divendres, 20. setembre 2019 - 9:51

PDDL Nou Barris. Si vols conèixer quins són els teus drets laborals...Vine al Punt de Defensa de Drets Laborals de Nou Barris!

Si creus que el teu contracte no s’adequa a la teva realitat laboral, si creus que el teu acomiadament és improcedent, si vols conèixer quins són els teus drets laborals...Vine al Punt de Defensa de Drets Laborals de Nou Barris! És un servei que ofereix assessorament personalitzat i atenció sobre drets laborals.

S’adreça prioritàriament als veïns i veïnes de Nou Barris i a totes les persones que treballen al Districte, però és obert per a qualsevol persona visqui on visqui. De la mateixa manera, el Punt antedrà persones sigui quina sigui la seva situació laboral i jurídica (regularitzada o no).

El Punt neix amb l’objectiu de combatre la precarietat a la feina i contribuir a assolir un mercat de treball de qualitat. L’atenció és gratuïta i té la funció de resoldre dubtes sobre els drets que tenen tots els treballadors i treballadores: condicions contractuals, de salut o de seguretat, jornades laborals, remuneracions d’hores extres, acomiadaments…

El Punt de Defensa dels Drets Laborals està ubicat a Nou Barris Activa, al carrer Vilalba dels Arcs 39, compartint espai amb altres serveis d’orientació laboral i dinamització socioeconòmica.

¿Necessites informació sobre els teus drets laborals? Demana cita!

Si creus que estàs en una situació de vulneració dels teus drets i necessites assessorament, pots demanar cita prèvia escrivint a dretslaboralsnb@barcelonactiva.cat o trucant al 93 234 61 21. A més, el punt ofereix atenció sense cita prèvia els dilluns de 9.30 a 18.30 i els dimecres de 9.30 h a 14.30 h. Et recordem que en aquest cas hauràs d’esperar al teu torn.