Servei d'informació d'obres

Afectacions a la mobilitat de la ciutat per obres a partir del 21 de maig

20/05/2022 - 10:30

Alguns carrers quedaran tallats i d’altres veuran reduïts algun carril.

Alguns carrers quedaran tallats i d’altres veuran reduïts algun carril. Les afectacions es concentren als districtes de l’Eixample, Horta-Guinardó, Sant Andreu, Sarrià-Sant Gervasi i Sants-Montjuïc.

El cap de setmana del 21 i el 22 de maig, per obres a l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’alçada de la cruïlla amb la plaça de Francesc Macià es faran talls, el el primer dia al costat Llobregat i el segon, al costat Besòs. Es mantindrà habilitat un carril de circulació i un carril bici en tot moment.

També el 21 i 22 de maig, per actuacions a l’entorn del carrer de Lisboa, a Horta-Guinardó, es tallarà el sentit Llobregat de la circulació, amb desviament de circulació pels carrers de Porto, la plaça de l’Estatut, l’avinguda de l’Estatut de Catalunya i reincorporació al carrer de Lisboa. Restarà afectada la parada de bus núm. 2350 (Lisboa – Avinguda Estatut de Catalunya), de les línies 112 i 185 de TMB, que es traslladarà a la parada propera núm. 3367 (Porto – Plaça de l’Estatut).

Del 23 al 30 de maig, s’habilitarà un únic carril de circulació en sentit Llobregat al carrer Gran de Sant Andreu a partir de la cruïlla amb el carrer de Josep Estivill. La circulació en sentit Besòs es realitzarà pel tram del carrer de Berenguer de Palau i la Baixada de la Sagrera.

També a Sant Andreu, del 23 de maig al 17 de juny, per actuacions d’ampliació de vorera al carrer del Pare Manyanet, en el seu tram entre els carrers de Virgili i Josep Soldevilla. S’ocuparà el carril de circulació adjacent al cordó de serveis, restant habilitats dos carrils de circulació en sentit descendent (mar).

Del 23 de maig al 10 de juny, restarà un sol carril de circulació habilitat al carrer del Clot, en sentit Llobregat, entre els carrers d’Espronceda i de Felip II.

Del 23 de maig al 24 de juny, continuació de les actuacions al carrer de la Torre, a Sarrià-Sant Gervasi, entre els carrers de Vallirana i del Mossèn Xiró. Es tallarà la circulació d’aquest tram, amb accés exclusiu a veïns i serveis.

Del 30 de maig a l’1 de juny, treballs a l’avinguda de Josep Vicenç Foix. Només hi haurà habilitat un carril de circulació per a cada sentit.

Afectacions als túnels urbans per tasques de manteniment

Diumenge 22 de maig, tall total del túnel de Lesseps i tall del sentit Besòs dret del túnel de Glòries.

Dilluns 23 de maig, tall total del sentit Llobregat dret del túnel de Glòries i tall total del túnel de Lesseps.

Dimarts 24 de maig, tall total del túnel de Lesseps i tall del sentit Llobregat dret del túnel del Poblenou.

Dimecres 25 de maig, tall total del túnel de Lesseps i tall del sentit baixada del túnel de Miramar, afectant el carril dret de la plaça de Carles Ibáñez.

Dijous 26 de maig, tall total del túnel de la Rovira i tall del sentit baixada del túnel de Miramar, afectant el carril dret de la plaça de Carles Ibáñez.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió