Servei d'informació d'obres

Afectacions a la mobilitat durant la primera setmana de juny

02/06/2022 - 14:21

Afectacions. Del 3 al 10 de juny, hi haurà afectacions a la mobilitat en diversos carrers de la ciutat per obres, actuacions de millora i manteniment.

Del 3 al 10 de juny, hi haurà afectacions a la mobilitat en diversos carrers de la ciutat per obres, actuacions de millora i manteniment.

El diumenge 5 de juny, de 8 a 20 hores, per obres al carrer d’Aragó, a l’alçada del núm. 273, hi haurà només dos carrils de circulació en sentit Llobregat. La restricció començarà al tram anterior del carrer d’Aragó, entre els carrers de Roger de Llúria i de Pau Claris.

També el diumenge 5 de juny, de 9 a 20 hores, tall total del carrer de Pau Claris entre el carrer de Casp i la plaça d’Urquinaona, amb afectació a vehicles, bus i bicicletes. El desviament de circulació es farà pels carrers de Casp, Bruc i ronda de Sant Pere. En el cas de les bicicletes, es recomana desviar-se per Gran Via de les Corts Catalanes i carrer de Pau Claris.

El cap de setmana del 5 i el 6 de juny, les obres també provocaran talls a l’encreuament entre el passeig de Maragall i el carrer de Dante Alighieri. S’ocuparà per terços la calçada del passeig, mantenint habilitat un carril de circulació per a cada sentit.

Del 7 de juny a l’1 de juliol, les actuacions al carrer del Maresme i al carrer de Pallars, deixaran un sol carril de circulació a cadascun dels carrers.

Del 7 de juny a l’11 de juliol, afectacions al carrer del Clot. A partir de la cruïlla amb el carrer de Mallorca i fins a la del carrer de Biscaia, quedarà habilitat un sol carril de circulació, en sentit Besòs, i el cordó de serveis en bateria passarà a ser en línia. Es traslladarà la parada de bus núm. 381 (Clot – Biscaia).

Del 7 de juny al 30 d’octubre, tall total del carrer d’Antonio Machado entre la ronda de la Guineueta Vella i el carrer de Federico García Lorca. El desviament de circulació es farà pel carrer de Miguel Hernández, en sentit Besòs, i la Via Favència, en sentit Llobregat.

Actuacions als túnels

La nit del 6 de juny, de 23 a 5 hores, tall total del túnel del Nus de la Trinitat.

Les nits del 7, 8 i 9 de juny, de 23 a 5 hores, tall total del túnel de Poblenou-Vila Olímpica.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió