Servei d'informació d'obres

Afectacions a la mobilitat per obres durant els propers dies

25/03/2022 - 13:47

Afectacions a diversos punts dels districtes de la ciutat durant les pròximes setmanes: carrers de Sant Gervasi, Gràcia, Horta i el Clot quedaran tallats parcialment.

Afectacions a diversos punts dels districtes de la ciutat durant les pròximes setmanes: carrers de Sant Gervasi, Gràcia, Horta i el Clot quedaran tallats parcialment.

Afectacions a l’avinguda de la República Argentina, a Sarrià-Sant Gervasi, per a execució d’obres de canalització. El 26 de març es realitzarà el creuament del carrer d’Agramunt, tallant aquest mateix carrer i el de la Costa. Es canviaran de sentit temporalment el carrer de la Costa, entre el d’Agramunt i el de la Travessia, i el carrer de la Travessia, entre el carrer de la Costa i l’avinguda de la República Argentina.

A Gràcia, continuació del projecte de xarxa de mitja tensió al carrer de l’Escorial, amb actuacions a l’encreuament amb el carrer de Ca l’Alegre de Dalt. El 26 de març tindrà lloc l’execució de l’obra civil i el 2 d’abril, la reposició del paviment. Es tallarà el carrer de Martí a partir del carrer de l’Escorial i el carrer de Ca l’Alegre de Dalt a partir del carrer de les Camèlies, amb desviament a carrer de les Camèlies – carrer de Sardenya – carrer de la Providència.

A més, des del 28 de març i fins el 19 d’abril, al costat Besòs del carrer del Torrent de les Flors s’ocuparà el carril de serveis i vorera, així com als primers 50 metres del carrer de Reig i Bonet. Restarà habilitat tant el pas dels vianants com el dels vehicles.

Continuació de les obres al carrer d’Argimon, d’Horta-Guinardó. Del 26 de març al 16 d’abril, tall del carrer, amb desviació per de Lisboa – carrer de Porto – plaça de l’Estatut – avinguda de l’Estatut de Catalunya – rambla del Carmel. Quedarà habilitat un pas provisional per als vianants.

Entre el 27 de març i fins al 10 d’abril, també a Horta primera fase de les actuacions al carrer del Tajo i de Dante Alighieri per la millora de la zona. Quedarà afectat el carrer del Tajo, mantenint-se sempre un carril de circulació per cada sentit i permetent el pas dels vianants. Quedarà anul·lada la parada Tajo – Passatge Vila i Rosell, de les línies 183, V23, V25 i N4.

Entre el 27 de març i fins el 8 de maig, al districte de l’Eixample, afectacions al carrer de Villarroel, al tram entre carrer de Provença i carrer de Mallorca i el tram entre carrer de València a avinguda Roma. Quedaran habilitats dos carrils més un carril bus.

També des del 27 de març, de 9 a 18 hores, continuació de les actuacions al carrer d’Amigó a Sarrià-Sant Gervasi. En aquest cas, quedarà afectada la vorera costat Besòs de l‘encreuament amb el carrer de Marià Cubí, amb tall d’un carril de circulació. El desviament de trànsit es farà pel carrer de Santaló – carrer de Madrazo – carrer de Calvet – Travessera de Gràcia – carrer d’Amigó. Es mantindrà el pas de vianants.

Del 28 de març al 14 d’abril, obres al clavegueró del carrer dels Escultors Claperós a Sant Martí. Es mantindrà només un carril de circulació, pel cordó de serveis, temporalment inhabilitat, i es permetrà el pas de vianants.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió