Servei d'informació d'obres

Notícies

Afectacions de mobilitat del 3 al 9 de febrer

31/01/2020 - 12:07h. - Ecologia Urbana -

La major part d'afectacions tindran lloc arran dels treballs al túnel de les Glòries a l'entorn de la gran via de les Corts Catalanes, així com a la Via Laietana per la millora de voreres.

En relació a la continuació de la millora de voreres de Via Laietana, fins al 7 de febrer s’ocuparà el carril adjacent a la vorera i s’allargarà l’ocupació fins el carrer Boira. Pel que fa al transport públic, la línia 120 d’autobús es veurà afectada, desviant-se per passeig Picasso, avinguda Marqués de l’Argentera, passeig Colom i carrer Ample.

Per treballs al xamfrà direcció Llobregat a la cruïlla del carrer Provença amb carrer Nàpols, del 4 al 6 de febrer s’ocuparà el xamfrà i part de la calçada, desviant la circulació que baixa per Nàpols cap al costat Besòs de la calçada.

Per poder continuar amb els treballs al túnel de les Glòries a l’entorn de la gran via de les Corts Catalanes, la zona es veurà afectada durant tres nits, del 3 al 6 de febrer:

 La nit del 3 al 4 de febrer per l’adequació entre els carrers Llacuna i Escultors Claperós s’ocuparan tres carrils en sentit entrada, mantenint un carril de circulació pel costat mar. Així mateix, s’ocuparan dos carrils en sentit sortida, mantenint un carril de circulació pel costat muntanya.

La nit del 4 al 5 de febrer per l’adequació entre els carrers Llacuna i Bilbao s’ocuparan dos carrils en sentit entrada, mantenint un carril de circulació pel costat muntanya i es tallarà l’entrada a la gran via des del lateral muntanya a l’alçada del carrer Sant Joan de Malta.

 La nit del 5 al 6 de febrer s’ocuparan dos carrils en sentit entrada, mantenint un carril pel costat muntanya. Així mateix, es tallarà el tronc central i es desviarà tota la circulació pel lateral mar. La incorporació al tronc central serà per l’accés passat el carrer Selva de Mar.

 

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió