Servei d'informació d'obres

Notícies

Afectacions de mobilitat per obres del 18 al 22 de novembre

18/11/2019 - 13:22h. - Ecologia Urbana -

A part dels nous talls nocturns a túnels de la ronda Litoral les nits del 19 i 20 de novembre, tindran lloc també algunes actuacions destacades a la via Laietana o l’avinguda Meridiana amb la Riera de Sant Andreu, entre d'altres.

Millora de voreres a Via Laietana

Per millora de voreres a Via Laietana (districte de Ciutat Vella) fins al 18 de novembre es mantindrà ocupat el carril adjacent a la vorera així com el canvi del sentit de circulació del carrer Princesa, entre ells carrers Assaonadors i Montcada. El tram entre el carrer de Montcada i la Via Laietana seguirà restringit a emergències i accés a veïns.

Del 19 al 29 de novembre no s’ocuparà el carril de circulació de la Via Laietana, però es mantindrà el carrer Princesa tallat.

Continuen els treballs del c. Mina de la Ciutat (districte de Nou Barris)

Per dur a terme els treballs, del 18 al 25 de novembre es tallarà el carrer Pla de Fornells, desviant la circulació per: Les Torres – Romaní – Garigliano – Alcántara – Mina de la Ciutat.

El carrer de Casp continua tallat

El carrer de Casp continua tallat a la circulació des del passeig de Gràcia fins al carrer de Pau Claris per les obres de construcció de l’Hotel al carrer de Casp i per les obres de rehabilitació del Palau Pascual i Pons.

Treballs de pavimentació del carrer Joan Güell entre travessera de les Corts i avinguda Madrid

Del 18 al 22 de novembre es retirarà l’estacionament dels trams on sigui necessari retirar-los. Els treballs es faran mantenint mínim un carril de circulació i mantenint també el carril bici.

El 23 i 24 de novembre els treballs comportaran el tall total de carrer. Els carrers transversals es mantindran oberts, encara que puntualment es tallaran. La circulació es desviarà per Vallespir o per Numància.

El carril bici sentit mar es desviarà per la vorera Besòs entre la travessera de Gràcia i Can Bruixa fins connectar amb el carril bici del carrer de Can Bruixa – Vallespir / Numància. El carril bici sentit muntanya es desviarà pels carrers Violant d’Hongria Reina d’Aragó i Galileu.

La línia de bus V5 es desviarà per Gran Via de Carles III – avinguda de Madrid – carrer de Joan Güell. Durant l’aglomerat s’afectarà puntualment el carril bus sentit Besòs del costat mar de Travessera de les Corts i el carril de serveis del costat muntanya de l’avinguda de Madrid.

Obres de millora de voreres al districte de l’Eixample

Per obres de millora de voreres al districte de l’Eixample, fins al 9 de desembre es poden produir afectacions als carrers on es faran els treballs. Els carrers són els següents:  avinguda Josep Tarradellas (entre els carrers de Vilamarí i Entença), carrer d’Aribau (entre Aragó i Consell de Cent); carrer de Sicília (entre gran via de les Corts Catalanes i Casp), carrer de Cartagena (entre Mallorca i València), carrer de Roger de Llúria (entre gran via de les Corts Catalanes i carrer Casp), carrer de Provença (entre Casanova i Muntaner).

Treballs de millora de canalització a la cruïlla del lateral mar de l’avinguda Meridiana amb la Riera de Sant Andreu

Del 18 de novembre al 22 de desembre es produiran les següents afectacions:

Es tallarà el carrer Riera de Sant Andreu amb el lateral mar de l’avinguda Meridiana, mantenint el gir de Riera de Sant Andreu – Pons i Gallarza.

Es restringirà la circulació per a veïns a la cruïlla del carrer Riera de Sant Andreu – Renart, a Renart – de les Tres Creus i a Rubèn Dario – Riera de Sant Andreu.

S’ocuparà la calçada del lateral mar de l’avinguda Meridiana mantenint un carril de circulació. L’horari de treball serà de dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 hores.

Treballs a la Rambla Prim entre la Via Trajana i el carrer de Santander (districte de Sant Martí) fins al 20 de desembre

Serà necessària l’ocupació puntual de calçada. Per realitzar els treballs de pavimentació del passeig central s’habilitarà un itinerari de vianants. No s’afectarà el carril bici.

Reparacions al carrer de l’Amistat (districte de Sant Martí)

Del 18 al 22 de novembre es realitzaran treballs al tram entre els carrers Marià Aguiló i Guillem de Llúria amb tall durant l’horari de treball. Es desviarà la circulació per Marià Aguiló – Llull – Bilbao – Joncar. Serà necessari tallar el carrer Castanys a la plaça Unió quan es treballi al tram entre Castanys i Guillem de Llúria

Millora de l’accessibilitat a la cruïlla Sant Salvador – Verntallat (districte de Gràcia)

Del 18 al 22 de novembre es realitzaran treballs a la vorera del costat muntanya. Serà necessari ocupar la calçada mantenint un carril de circulació. Es retirarà l’estacionament del costat mar desviant la circulació al costat mar. Es tallarà la vorera muntanya i es desviaran els vianants per la vorera mar.

Es mantenen les afectacions a les Rondes

Per treballs de manteniment, neteja i inspecció, es produirà el tall total de la Ronda Litoral (B-10) als túnels de Colom, Moll de la Fusta i Pla de Palau (tots dos sentits), les nits de dimarts 19 a dimecres 20 i de dimecres 20 a dijous 21.

El desviament s’efectuarà de la següent manera: En sentit Besòs, desviament per sortida 21, incorporació per la 22 (incorporació 20 tallada). En sentit Llobregat, desviament per sortida 22, incorporació per la 21 (incorporació 22 tallada).

 

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió