Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Servei d'informació d'obres

Alteracions del trànsit per obres del túnel de les Glòries

12/01/2022 - 07:29

Les nits del 12 al 14 de gener i els diumenges 16 i 23 de gener, de 8.00 a 15.30 hores, hi haurà diversos talls a la gran via de les Corts Catalanes i a la mitjana de la C-31.

Les nits del 12 al 14 de gener i els diumenges 16 i 23 de gener, de 8.00 a 15.30 hores, hi haurà diversos talls a la gran via de les Corts Catalanes i a la mitjana de la C-31.

Com a conseqüència de diverses actuacions als túnels de les Glòries, el trànsit de la zona quedarà afectat els dies i en els horaris següents:
– Del 12 al 14 de gener, de 23.00 a 5.30 hores: tall total de la calçada banda muntanya del tronc central de la Gran Via
Per tasques d’instal·lació de senyalització, es tallarà tota la calçada de la banda muntanya del tronc central de la Gran Via. El desviament es farà pel lateral de la mateixa Gran Via, a l’altura de la sortida de Bac de Roda.
Diumenge, 16 de gener: tall de la Gran Via de les Corts Catalanes, de 8.00 a 15.00 hores
Per tasques de millora de la rampa Besòs quedaran tallats tant el carril esquerre, com el dret i el central de la calçada costat muntanya de la Gran Via de les Corts Catalanes, a més del ramal d’accés des del lateral.
Hi haurà un únic carril de circulació. La restricció de carrils s’iniciarà després del pont del carrer de Bilbao, i s’indicarà el recorregut alternatiu per la sortida de Bac de Roda, a l’accés a la ciutat per la C-31.
També es tallarà el ramal d’accés al tronc central de la Gran Via, amb un tall a l’altura del carrer de Bilbao, amb pas exclusiu per a veïns i serveis. El desviament de la circulació es farà pel carrer de Bilbao, el carrer del Perú i el carrer de la Llacuna.
El desviament també afectarà la circulació d’autobusos. Les línies que passen per aquest tram faran el mateix recorregut que els vehicles, i la parada provisional habilitada abans del carrer de la Llacuna quedarà fora de servei.
– Diumenge, 23 de gener: tall de la mitjana de la C-31, en sentit sortida de Barcelona, de 8.00 a 15.00 hores
Les obres implicaran l’ocupació del carril esquerre del túnel banda mar i la circulació de vehicles es farà pels carrils central i dret (carril bus). La restricció s’iniciarà abans de l’entrada al túnel per la boca Llobregat, en el tram de carrer comprès entre el carrer de Lepant i el carrer de Padilla.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió