Servei d'informació d'obres

Notícies

Aquest mes de novembre, diverses obres afectaran la mobilitat a Barcelona

12/11/2019 - 11:47h. - Ecologia Urbana -

Durant aquest mes de novembre, es duran a terme treballs de neteja en els túnels de la Rondes i es monitoritzaran algunes àrees de la Zona de Baixes Emissions. També s’està treballant en la canalització a l’avinguda Portal de l’Àngel i al carrer Nou de la Rambla.

Fins al dijous 14 de novembre es duran a terme els treballs de neteja dels murs i els sostres dels túnels de la Ronda Litoral de Colom, Moll de la Fusta i Pla de Palau, amb talls totals en sentit Besòs i Llobregat i desviaments i afectacions entre les entrades i sortides 20 i 23.

D’altra banda, fins al 13 de novembre es treballarà en els túnels de Vila Olímpica i Poblenou amb talls totals en sentit Llobregat i desviaments del trànsit per les sortides 23 i 24.  Finalment, el dia 14 de novembre serà el torn del Túnel de Jordà, amb un tall total dels dos sentits i desviaments per les sortides 5 i 6.

Per minimitzar les afectacions a la mobilitat es realitzaran treballs nocturns de 23.00 a 05.30 hores.

Algunes afectacions a la mobilitat

En el marc del projecte d’implantació de monitorització a la Zona de Baixes Emissions, el 12 de novembre de 9 a  20 hores es tallarà la calçada a l’alçada de Gran de Gràcia amb la Riera de Cassoles, afectant el carril de circulació del costat Llobregat.

Per altra banda, seguint amb els treballs d’urbanització de la cobertura de la Ronda de Dalt, el 14 de novembre s’ocuparà parcialment el carril ràpid de la calçada mar i es tancarà el carril bici entre les 9.30 i les 16.30h.

Noves canalitzacions i pavimentats

Des del passat 25 de setembre, hi ha obres a l’avinguda Portal de l’Àngel -entre el carrer Santa Anna i el carrer Canuda- per tal de fer-hi noves canalitzacions d’aigua i electricitat. En l’última fase del projecte, que es durà a terme fins al 29 de novembre,  un equip treballarà entre els carrers Montsió i Comtal, al costat Besòs de la calçada.

Dins del pla de reurbanització del Raval Sud, fins al 20 de novembre es duran a terme els treballs de canalització d’enllumenat a la vorera mar del carrer Nou de la Rambla, entre els Jardins Voltes d’en Cirés i el carrer Guàrdia. S’ocuparà parcialment la vorera, habilitant un itinerari per a vianants al costat de la façana.

Finalment, cal destacar també que, del 14 de novembre al 9 de desembre es duran a terme les obres de millora del pavimentat de les voreres al Districte de l’Eixample. Les afectacions seran a la vorera Besòs de l’avinguda Josep Tarradellas (entre Vilamarí i Entença), a la vorera Llobregat del carrer Aribau (entre Aragó i Consell de Cent), a la vorera Besòs  del carrer Sicília (entre Gran Via i Casp), a la vorera Besòs del carrer Cartagena (entre Mallorca i València) i a la vorera muntanya del carrer Provença (entre Casanova i Muntaner).

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió