Servei d'informació d'obres

Aquest mes de novembre, millores al paviment de l'Eixample

12/11/2019 - 12:15

Obres. Durant aquest mes de novembre, es duran a terme diverses obres que afectaran la mobilitat a la ciutat de Barcelona.

Durant aquest mes de novembre, es duran a terme treballs de neteja en els túnels de la Rondes i es monitoritzaran algunes àrees de la Zona de Baixes Emissions. També s’està treballant en la canalització a l’avinguda Portal de l’Àngel i al carrer Nou de la Rambla. A l'Eixample es millorarà el paviment de diferents trams de vorera.

Del 14 de novembre al 9 de desembre es duran a terme les obres de millora del pavimentat de les voreres al Districte de l’Eixample. Les afectacions seran a la vorera Besòs de l’avinguda Josep Tarradellas (entre Vilamarí i Entença), a la vorera Llobregat del carrer Aribau (entre Aragó i Consell de Cent), a la vorera Besòs  del carrer Sicília (entre Gran Via i Casp), a la vorera Besòs del carrer Cartagena (entre Mallorca i València) i a la vorera muntanya del carrer Provença (entre Casanova i Muntaner).

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió