Servei d'informació d'obres

Talls dels carrers de Salvà i d'Elkano per obres d'Aigües

04/01/2023 - 16:48

Poble-sec. Per obres de renovació de la xarxa d'Aigües, els carrers de Salvà (del 9 al 27 de gener) i d'Elkano (del 30 de gener al 7 de febrer) romandran tallats al trànsit.

Per obres de canalització per a la renovació de la xarxa d'Aigües de Barcelona, els carrers de Salvà (del 9 al 27 de gener) i d'Elkano (del 30 de gener al 7 de febrer) romandran tallats al trànsit.

Del 9 al 27 de gener, l’actuació consisteix a instal·lar una nova canalització d’aigua sota la vorera del costat Besòs del carrer de Salvà. Però les obres comporten tallar el carril de circulació a partir del carrer de Magalhães (sentit muntanya) i anul·lar el cordó de serveis en aquest tram. El desviament de trànsit serà pels carrers de Magalhães, de Tapioles i d’Elkano.

Del 30 de gener al 7 de febrer, les obres es traslladen al carrer d’Elkano, per instal·lar-hi la nova canalització d’aigua sota la vorera de la banda mar. Aquí també caldrà tallar el carril de circulació (sentit Besòs) i el cordó de serveis o aparcament. El trànsit es desviarà pel carrer de Salvà, l’avinguda del Paral·lel i els carrers d’en Fontrodona i del Roser. La parada 2064 del bus 121 restarà anul·lada mentre duri aquesta fase de les obres. El desviament del bus serà pel carrer de Margarit, el passeig de l’Exposició i el carrer Nou de la Rambla.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió