Servei d'informació d'obres

Comencen les obres de l’equipament on s’ubicarà la Biblioteca de Sarrià

06/07/2021 - 15:11

Equipaments. Es preveu que les obres s’acabin el juliol del 2023.

El nou edifici inclourà també una sala polivalent i els serveis tècnics del Districte, de manera que es convertirà en un espai sociocultural de referència per a la ciutadania i les entitats del barri.

 

Ja ha començat la construcció de l’edifici polivalent de 5.400 metres quadrats, 1.600 dels quals es destinaran a una biblioteca, que serà un espai de referència per a la ciutadania i les entitats del barri de Sarrià. L’equipament també inclourà els serveis tècnics del Districte i un espai disponible per a activitats cíviques. El mes de juliol de l’any 2023 és la data prevista per a la finalització de les obres, que tindran un pressupost de més de 14 milions d’euros.

El nou equipament, que s’ubicarà a la parcel·la situada al passeig de la Bonanova, números 119-121, cantonada amb la plaça de Sarrià, és una vella reivindicació dels veïns i veïnes del barri, que fa anys que reclamen aquest equipament públic. Sarrià no disposa d’una biblioteca des que va desaparèixer l’única que tenia, a finals dels anys noranta.

La que serà la quarta biblioteca del districte de Sarrià – Sant Gervasi, així com l’equipament on se situarà, és un dels projectes més destacats del Pla d’actuació municipal (PAM).

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió