Servei d'informació d'obres

Obres d’execució de 3 passos elevats de vianants: 2 al carrer de Freixa i 1 al carrer de Copèrnic

10/11/2021 - 13:41

Obres de passos elevats per a vianats als carrers Copèrnic i Freixa.

Els treballs començaran durant la segona quinzena de novembre i afectaran tant el trànsit de vehicles com les àrees d’aparcament.

Obres al carrer de Freixa

Les obres d’execució dels dos passos elevats de vianants començaran el dilluns 15 de novembre davant els números 53 i 45-47. Per aquest motiu, el tram comprès entre els carrers de Castelló i de Vallmajor es veurà afectat per talls de trànsit en horari diürn, tot i que es permetrà l’accés de vehicles als pàrquings afectats.

Així mateix, l’àrea d’aparcament d’aquest tram quedarà anul·lada mentre durin les actuacions.

Està previst que els treballs finalitzin el 26 de novembre.

Obres al carrer de Copèrnic

Les obres d’execució del pas elevat de vianants començaran el dilluns 22 de novembre davant el número 83. Per aquest motiu, el tram comprès entre els carrers d’Atenes i  de Marc Aureli es veurà afectat per talls de trànsit en horari diürn, tot i que es permetrà l’accés de vehicles als pàrquings afectats.

Així mateix, l’àrea d’aparcament d’aquest tram quedarà anul·lada mentre durin les actuacions.

D’altra banda, el carrer del Turó de Monterols canviarà de sentit de circulació (cap a sentit Llobregat) i s’eliminarà el sentit muntanya al carrer de Marc Aureli (entre el carrer de Copèrnic i del Turó de Monterols).

Està previst que els treballs finalitzin el 3 de desembre.

En cada moment  es prendran les mesures necessàries per minimitzar les molèsties que aquestes obres de millora us puguin causar.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió