Servei d'informació d'obres

Diversos carrers de la ciutat es renoven aquesta setmana

05/11/2021 - 13:55

Obres. Destaca la pavimentació de Torrent de l'Olla, a Gràcia, entre altres carrers i noves fases de remodelacions.

Un d'ells és el carrer del Torrent de l'Olla, a Gràcia, on es farà una prova pilot d'implantació d'un nou paviment sonor-reductor, unes obres que suposaran talls de circulació en l'àmbit de l'obra. Aquest mes de novembre també continuen els treballs d'urbanitzacio de la Via Augusta, del carrer Villarroel i del carrer Fra Luis de Granada, entre altres obres.

Pavimentació de Torrent de l’Olla

Al districte de Gràcia, es realitzen treballs de pavimentació del carrer del Torrent de l’Olla, entre el Santa Perpètua i travessera de Gràcia, per a la realització d’una prova pilot d’implantació d’un nou paviment sonor-reductor, amb efecte de disminució d’illa de calor i amb alta reflectància lumínica.

Les obres s’inicien en dos caps de setmana no consecutius: el 13 i 14 de novembre i el 27 i 28 de novembre.

Els dies que es realitzin els treballs, hi haurà ocupació i tall a la circulació de torrent de l’Olla, en el tram entre Providència i travessera de Gràcia (dissabte 13 i dissabte 27), i entre Santa Perpètua i Providència (diumenge 14).

En funció de l’evolució dels treballs hi haurà afectacions diumenge 28 de novembre, així com quatre jornades més que faran falta per finalitzar l’obra i que es donaran a conèixer properament.

Urbanitzacions

Al districte de Sant Andreu, el diumenge 14 de novembre es realitzen els treballs de fressat, aglomerat i senyalització horitzontal en sentit sortida de la ciutat de l’avinguda Meridiana, entre València i Mallorca, com a continuació dels treballs de la reforma de la mitjana.

També a Sant Andreu, continuen els treballs d’urbanització de l’àmbit del Bon Pastor, delimitat pels carrers Mollerussa, Biosca, Sant Adrià i Arbeca. Les obres inclouen enderroc, moviments de terres, execució de totes les xarxes de serveis i la urbanització definitiva. El 8 de novembre comença la segona fase de l’àmbit sud (carrer de Sant Adrià). Està previst que les obres finalitzin al mes de setembre de 2022.

A Sarrià-Sant Gervasi, continuen les obres d’urbanització de la Via Augusta, previstes de finalitzar al desembre. Del 8 al 30 de novembre es treballarà en el tram amb el carrer de Santa Filomena.

A l’Eixample, es realitzen les obres d’arranjament del carrer Villarroel, entre Provença i avinguda Roma. Els treballs es planifiquen en diverses fases, la primera de les quals serà del 15 de novembre al 3 de desembre i s’hi treballarà en el tram entre Provença i Mallorca, a la vorera costat Besòs. Està previst que la totalitat de les obres finalitzi al 2022, data encara per determinar.

A Les Corts, continuen els treballs de reurbanització del carrer Fra Luis de Granada, entre l’avinguda Diagonal i l’avinguda de Sarrià. El 9 de novembre comença la segona fase de les obres, a la vorera costat Llobregat. Està previst que aquesta fase finalitzi el 27 de desembre i el total de les obres finalitzin el 28 de gener de 2022.

Altres obres

A Nou Barris, continuen les obres de millora de l’estació de metro de Maragall. El dia 8 de novembre es realitzarà un canvi de fase, que s’allargarà fins al 12 de desembre i que consistirà en els treballs per fer l’ascensor muntanya de les línies L4 i L5, amb ocupacions puntuals a la calçada de l’àmbit de les obres.

A Sants-Montjuïc, continuen els treballs de renovació d’una canonada de transport d’aigua a la Zona Franca, en el tram del carrer 6 i carrer K. A partir del 12 de novembre es treballarà en la Fase 3, en el tram del costat mar del creuament del carrer D. Aquesta fase es realitzarà fins al 19 de novembre, mentre que la totalitat de les obres està previst que finalitzin el 12 de desembre.

A Sant Martí, continuen els treballs de canalització per dins del clavegueram per l’execució de les promocions d’edificis a l’àmbit del carrer Zamora, 70. El recorregut de la canalització anirà per Zamora – Pere IV – Pamplona – avinguda Bogatell – Àlaba – Frederic Mompou – desembocadura a mar. El 8 de novembre s’inicia la segona fase de les obres, en el tram entre Pere IV i Pamplona. Està previst que les obres finalitzin el 10 de desembre.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió