Servei d'informació d'obres

Notícies

Es reinicien les obres per reurbanitzar l’espai públic de l’interior de l’illa entre Aiguablava i Portlligat

16/06/2020 - 09:47h. - Districte Nou Barris -

Amb aquesta, ja s'han représ totes les obres públiques del districte que havien quedat aturades com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la covid-19

Nou Barris ha reiniciat les obres de reurbanització de l’espai públic de l’interior de l’illa entre Aiguablava i Portlligat. Amb aquesta, ja s’han représ totes les obres públiques del districte que havien quedat aturades com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la covid-19.

L’objectiu dels treballs és millorar les condicions d’aquests interiors i adaptar-los a les circumstàncies actuals de mobilitat, enllumenat, accessibilitat, materials, i renovació de serveis.

Aquests interiors d’illa són una tipologia d’espai públic entre blocs aïllats que respon a una urbanització antiga que no havia contemplat l’accessibilitat universal. Així, es crearà un sistema de plataformes que permeti l’accessibilitat per a totes les persones, una major presència del verd, i un ascensor que pugui salvar el desnivell del carrer d’Aiguablava, des d’on hi ha accés al metro i als grans equipaments del barri.

 

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió