Servei d'informació d'obres

Obres sota la plaça de Joan Peiró

14/10/2020 - 09:23

Sants. Les obres de la nova configuració de vies a l'estació de Sants obliguen a situar maquinària a la plaça de Joan Peiró que pot provocar molèsties per soroll entre dijous 15 i divendres 16.

Adif executarà entre dijous i divendres, 15 i 16 d'octubre, treballs de formigonatge en el marc de les obres de la nova configuració de les vies de l'estació de Barcelona-Sants. Per a això, cal situar maquinària a la plaça de Joan Peiró.

Part d’aquestes operacions es realitzaran en horari nocturn i en determinats moments poden ser d’elevada intensitat acústica. És per això que l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries demana al veïnat que es disculpin les molèsties i agraeix la col·laboració.

La nova configuració de l’estació de Sants preveu destinar quatre vies i andanes a la circulació de trens vers el túnel de la plaça de Catalunya i quatre al del passeig de Gràcia, en lloc de dues i sis com n’hi havia fins ara. Aquesta inversió de més de 8,9 milions d’euros permetrà optimitzar i flexibilitzar la capacitat de la xarxa ferroviària d’ample convencional al centre de Barcelona.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió