Servei d'informació d'obres

La Rambla del Raval i les places Salvador Seguí i Vázquez Montalbán estrenen espais millorats per a l’ús veïnal

22/11/2019 - 14:45

obres. Les obres de remodelació busquen fomentar l'ús veïnal de l'espai.

Finalitzen les obres per reurbanitzar la Rambla del Raval i les places de Vázquez Montalbán i Salvador Seguí, al barri del Raval.

Les actuacions que s’hi han fet formen part d’un projecte comú de remodelació que fomenta un ús intergeneracional de l’espai públic, afavorint els usos veïnals i potenciant els espais per a infants, joves i gent gran.

Algunes de les intervencions que s’hi ha fet han estat el canvi de l’enllumenat, la creació d’espais de joc, la reordenació dels espais verds o la reducció del trànsit rodat en punts concrets. Aquestes actuacions responen a demandes recollides per part del veïnat, associacions i comerciants per tal que l’espai respongui millor a les necessitats quotidianes.

Les obres d’aquest projecte desenvolupat en el marc de Pla de Barris Raval sud i Gòtic sud són una de les principals actuacions de veïnificació de l’espai públic i han suposat una inversió d’1,3 milions d’euros.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió