Servei d'informació d'obres

La Ronda Guinardó s'obre al trànsit en sentit Besòs

14/12/2021 - 16:17

Obres. A partir del 20 de desembre s'obrirà a la circulació la Ronda del Guinardó entre els carrers Torre dels Pardals i Segle XX, tallat a causa de les obres de millora de l'estació de metro de Maragall.

A partir del 20 de desembre s'obrirà a la circulació la Ronda del Guinardó entre els carrers Torre dels Pardals i Segle XX, tallada des del mes de març a causa de les obres de millora de l'estació de metro de Maragall.

En el marc de les obres de millora de l’estació de metro de Maragall, que actualment es troben en la fase 3C dels treballs, la ronda Guinardó està tallada des del mes de març entre els carrers dels Pardals i Segle XX.

Del 20 de desembre al 4 de febrer de 2022 es realitzarà la fase 3D de les obres, en què s’obrirà a la circulació la Ronda del Guinardó entre Torre dels Pardals i Segle XX, i es restituiran els diferents desviaments de trànsit que ha comportat aquest tall.

De moment, en aquesta fase, sí es mantindran altres afectacions, com ocupacions de les voreres en l’àmbit d’actuació. Està previst que les obres finalitzin a l’octubre de 2022.

Obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de plaça Espanya

D’altra banda, continuen també les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de metro de plaça Espanya. La nit de dimarts 14 a dimecres 15 de desembre es realitzarà el canvi de fase de les obres, i es donarà inici a la Fase 2, que consistirà en ampliar l’ocupació al costat Besòs de l’avinguda Paral·lel, agafant tres carrils.

La nova secció de circulació de l’avinguda Paral·lel passarà a tenir dos carrils en sentit mar  i tres carrils en sentit muntanya.

Les ocupacions a implantar d’aquesta fase 2 restaran habilitades quasi bé fins al final de les obres, previstes pel març del 2024.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió