Servei d'informació d'obres

Tall del carrer de Blasco de Garay per obres

24/01/2023 - 16:59

Obres. Del 30 de gener al 14 de febrer, Aigües de Barcelona duu a terme una canalització que creua el carrer de Blasco de Garay a l'altura d'Elkano i obliga a tallar-hi el trànsit a l'altura de Murillo.

Del 30 de gener al 14 de febrer, Aigües de Barcelona duu a terme unes obres de millora de la xarxa al carrer de Blasco de Garay. Les obres consisteixen a instal·lar una nova canalització soterrada entre els números 34 i 43, just abans del carrer d'Elkano. El trànsit estarà tallat a l'altura del carrer de Murillo, que durant aquestes dues setmanes canvia el sentit.

El carrer de Blaco de Garay queda tallat físicament i desviat cap al de Murillo, però a la plaça del Sortidor ja hi ha un avís previ indicant un primer itinerari alternatiu per arribar fins a Elkano: els carrers de Magalhães i de Radas. Els vehicles que entrin al carrer de Blasco de Garay en sortiran pels de Murillo (canvi de sentit i prohibició d’aparcament) i la Creu dels Molers.

Els contenidors de recollida de brossa traslladats als carrers adjacents hi seran restituïts un cop s’acabin aquestes obres.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió