Servei d'informació d'obres

Notícies

Noves actuacions de millora als carrers de la ciutat

18/09/2020 - 12:56h. - Ecologia Urbana -

El districte de Gràcia és un dels punts de la ciutat on es realitzaran millores als carrers durant les properes setmanes.

Al districte de Gràcia, es realitzen diversos treballs de millora de carrers i cruïlles:

  • Del 28 de setembre al 23 d’octubre, es realitzen els treballs per aixecar la cruïlla dels carrers Rubens – Balears per millorar les condicions dels vianants d’ambdós carrers. Durant els treballs, que es realitzaran en dues fases, la vorera estarà afectada i serà necessari habilitar passos de vianants als extrems per fer l’itinerari adaptat. L’aglomerat del pas elevat es programa el 22 d’octubre amb tall del carrer a Mare de Deu del Coll, tot permetent l’accés exclusiu de veïns desviant pel carrer Cartago.
  • Del 21 de setembre al 9 d’octubre, es realitzen treballs de voreres a passants a tres cruïlles del carrer de l’Escorial: carrer del Llorer (del 21 al 28 de setembre), carrer de la Legalitat (del 28 de setembre al 2 d’octubre) i carrer de Reig i Bonet (del 5 al 9 d’octubre), les tres al costat Llobregat. En tots tres casos, hi haurà talls de carrer en l’àmbit de les obres.
  • Els dies 10 i 11 d’octubre es realitzen treballs per l’execució d’un nou pas de vianants al carrer Torrent de l’Olla al tram entre els carrers de l’Or i del carrer de Jaén, com a conseqüència de moltes queixes de veïns rebudes. Els treballs consisteixen en l’execució dels guals a les dues voreres i pintura del nou pas de vianants, i suposaran tall de carrer durant la jornada laboral.

També a Gràcia, es realitzen els treballs d’encreuament de la calçada del carrer del Torrent de l’Olla al costat muntanya del carrer de Montseny pel soterrament de la línia de Baixa Tensió existent. L’actuació serà els dies 10 i 11 d’octubre aprofitant el tall de Torrent de l’Olla per les obres al tram entre el carrer de l’Or i del carrer de Jaén.

Al mateix districte encara hi ha una actuació més prevista en les properes setmanes, amb els treballs de connexió del clavegueró a la xarxa existent al carrer per l’edifici en construcció al carrer de la Mare de Déu del Coll 100. L’actuació serà del 28 de setembre al 6 d’octubre.

Altres obres

A Nou Barris, es realitzen els treballs de l’estesa de la canalització de Mitja Tensió d’Endesa al passeig d’Urrutia, entre Dr. Pi i Molist i Pedret. L’actuació està prevista els dies 17 i 20 d’octubre.

A Sarrià-Sant Gervasi, es realitzen els treballs de dos creuament de calçada per realitzar la canalització d’una línia de Baixa Tensió al carrer Ganduxer al costat mar del carrer Alacant, i creuament del carrer Alacant al costat Besòs del carrer Ganduxer. L’actuació està prevista entre el 3 i el 10 d’octubre.

A Ciutat Vella, continuen els treballs d’execució de cales a la Via Laietana. El cap de setmana del 26 i 27 de setembre està previst realitzar les tasques d’aglomerat. Dissabte 26 es faria l’aglomerat de les cales del costat Llobregat (baixada) amb tall del carril dret de Via Laietana (entre les places Urquinaona i Antoni Maura). I diumenge 27 es faria la mateixa operació però en les cales del costat Llobregat i en les del carrer Jonqueres, en sentit de pujada.

 

 

O

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió