Servei d'informació d'obres

Noves afectacions a la mobilitat a la Via Laietana

14/11/2022 - 12:13

Aquesta nova fase dels treballs implica que els vehicles que arribin fins a la plaça d’Antoni Maura no poden fer el canvi de sentit i únicament poden girar cap a l’avinguda Francesc Cambó.

Aquesta nova fase dels treballs implica que els vehicles que arribin fins a la plaça d’Antoni Maura no poden fer el canvi de sentit i únicament poden girar cap a l’avinguda Francesc Cambó.

Les obres de la Via Laietana segueixen avançant i des del 13 de novembre s’han fet les següents modificacions: entre la plaça d’Urquinaona i el carrer de Jonqueres els treballs han passat a la banda Besòs, de la mateixa manera que a la plaça d’Antoni Maura.

Aquest canvi de fase de les obres implica canvis en la circulació. El principal és que a la plaça d’Antoni Maura ja no es pot fer el canvi de sentit. Així, els vehicles que pugin per Via Laietana i arribin fins aquest punt únicament podran girar cap a l’avinguda Francesc Cambó. La mobilitat a la banda Llobregat de la plaça es mantindrà com fins ara.

Tall al carrer de Ramon Mas

A partir del 21 de novembre, l’accés al carrer de Ramon Mas quedarà tallat i l’accés al Palau de la Música es farà des del carrer de Sant Pere Més Alt i el carrer del Palau de la Música.

La resta d’afectacions continuaran igual: els busos de les línies 47, V15, V17, N8 i N28, en sentit muntanya, mantenen el desviament per l’avinguda Marquès de l’Argentera, passeig de Picasso, passeig de Lluís Companys i ronda Sant Pere. Aquestes línies, en sentit mar, mantenen el seu recorregut habitual. El bus de barri 120 manté les seves parades a la Via Laietana.

En sentit muntanya, la circulació de vehicles entre la plaça d’Antoni Maura i plaça d’Urquinaona està tallada i des de la plaça Idrissa Diallo – Correus només hi pot accedir el veïnat, serveis i usuaris d’aparcament. En sentit mar, es manté un carril bus i un carril per a vehicles privats i continua el canvi de sentit provisional del carrer d’Ortigosa.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió