Servei d'informació d'obres

Noves afectacions a la mobilitat durant les properes setmanes d'octubre per obres

08/10/2021 - 11:57

Obres. Aquestes setmanes comencen diverses urbanitzacions, entre altres obres.

Diversos districtes de la ciutat actuen en els seus carrers i places, amb treballs d'urbanització, millora del clavegueram o millora de l'accessibilitat, entre altres obres.

Urbanitzacions

A Sants-Montjuïc, es realitzen les obres d’urbanització de la zona de Can Batlló (PAU 1 i 2). L’àmbit d’obra és l’espai interior contingut dins dels carrers Constitució, Parcerisa, avinguda del Carrilet, gran via de les Corts Catalanes i Mossèn Amadeu Oller. L’actuació es realitzarà en una única fase, compresa entre el 4 d’octubre i el 4 de novembre de 2022.

A Sarrià-Sant Gervasi, continuen les obres d’urbanització a la Via Augusta. A partir de dilluns 11 d’octubre i fins divendres 29 es treballarà en el tram 3, a la vorera lateral de Via Augusta entre els carrers Santa Filomena i Nou de Santa Eulàlia. Està previst que la totalitat de les obres finalitzi a finals d’any.

Al mateix districte, es realitzen els treballs de reurbanització del carrer de Maó, entre Mandri i GanduxerL’actuació es programa en dues fases, entre el 4 d’octubre i el 4 de març de 2022.

També a Sarrià-Sant Gervasi, es realitzen les obres de reurbanització del carrer Ballester, entre l’avinguda República Argentina i la Ronda General Mitre. L’actuació es programa del 13 d’octubre al 15 de juny de 2022, amb tall total del carrer Ballester, a l’alçada de l’avinguda República Argentina.

A Ciutat Vella, continuen els treballs per a la realització d’una plataforma elevada al carrer de Cermeño, davant de la plaça de la Maquinista, amb l’eliminació de la tanca que la delimita. Aquesta plataforma elevada donarà continuïtat a l’espai públic entre la Maquinista i la vorera del carrer del Dr. Giné i Partagàs. L’actuació està prevista finalitzar el 15 d’octubre.

Clavegueram

A Nou Barris, es realitzen els treballs d’execució d’un clavegueró particular per a connexió a xarxa general de clavegueram, al carrer de la Capella de Can Caralleu, núm. 14. L’actuació es programa en una única fase i acabarà al 10 d’octubre.

També a Nou Barris, es realitzen els treballs per a la construcció d’un clavegueró per a un lavabo de terminal de Bus situat a la Via Favència número 39. L’actuació es realitzarà en una única fase, compresa entre el 4 i el 15 d’octubre.

A Sant Martí, es realitzen els treballs per a la construcció de d’un clavegueró situat al carrer de Sancho d’Àvila 44. L’actuació es programa del 4 al 22 d’octubre.

També a Sant Martí, es realitzen els treballs d’execució de la connexió del clavegueram del nou edifici al carrer Pamplona, 104, costat Besòs. L’actuació es programa del 13 d’octubre al 10 de novembre.

A l’Eixample, continuen els treballs de reparació del clavegueram de l’avinguda Josep Tarradellas, entre el París i Londres, i al carrer d’Entença, entre l’avinguda Josep Tarradellas i el carrer de Còrsega. Està previst que l’actuació finalitzi el 24 de novembre.

A Gràcia, continuen també els treballs de reparació del clavegueram del carrer de Nàpols, entre el Sant Antoni Maria Claret i el passatge de Mariner.  Està previst que l’actuació finalitzi el 23 de desembre.

Altres obres

A Les Corts, es realitzen els treballs per a l’execució d’una canalització de 288 metres al llarg d’un tram de la Carretera de les Aigües, situada sobre la Font del Lleó. L’actuació es realitzarà del 13 d’octubre al 17 de desembre.

A l’Eixample, continuen els treballs de millora de l’accessibilitat de la plaça Tetuan, als guals d’accés de vianants des del passeig Sant Joan i la gran via de les Corts Catalanes.  Està previst que l’actuació finalitzi el 14 d’octubre.

A Sarrià-Sant Gervasi, es realitzen també els treballs dexecució de 6 cales al carrer Escoles Pies, entre Carrencà i Vergós, per verificar la ubicació de serveis de companyia, previ a la realització de les obres d’urbanització del carrer. L’actuació es programa entre el 13 i el 22 d’octubre.

També a Sarrià-Sant Gervasi, es realitzen els treballs per a la implantació d’una torre de ventilació a la sortida existent de FGC, ubicada al carrer Balmes amb la plaça Narcisa Freixa. L’actuació es planifica en una única fase, compresa entre el 4 i el 31 d’octubre. S’ocuparà el carril dret (lent) del costat Besòs de la calçada del carrer Balmes.

A Sants-Montjuïc, continuen les obres per a l’execució d’una línia subterrània que formarà part de la xarxa de transport d’alta tensió, entre la subestació de Cerdà i la subestació de la Zona Franca. Els treballs estan actualment al Tram 4, Fase 2, amb la canalització al carrer D; al Tram 4, Fase 4, amb la canalització al carrer E, i al Tram 3, Fase 7, amb la canalització pel carrer D, entre el Carrer 3 i el tram executat corresponent al Tram 3, Fase 8.

Sant Martí, es realitzen els treballs d’execució de la xarxa de fred i calor de Districlima per a les escomeses de l’edifici al carrer Sancho d’Àvila 105. L’actuació es programa entre l’11 d’octubre i el 22 de desembre.

També a Sant Martí, continuen els treballs de les obres per a l’execució de la xarxa de fred i calor de Districlima, per a les escomeses dels edificis ubicats als carrers d’Almogàvers 154, Badajoz 97 i Pere IV 105. Està previst que les obres finalitzin el 12 de novembre.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió