Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Servei d'informació d'obres

Obres al carril bici de la Gran Via, entre Roger de Flor i Marina

13/01/2022 - 13:42

En marxa els treballs per baixar de la vorera a la calçada trams importants de diversos carrils bici. Des de dilluns ja s'està treballant en el tram de la Gran Via entre els carrers de Roger de Flor i de Marina.

En marxa els treballs per baixar de la vorera a la calçada trams importants de diversos carrils bici. Des de dilluns ja s'està treballant en el tram de la Gran Via entre els carrers de Roger de Flor i de Marina.

La intervenció forma part de les actuacions que s’estan fent a la gran via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Pau Claris i de la Marina, i que consisteix a baixar el carril bici actual de la vorera i crear dos nous carrils segregats a les calçades laterals.

Les obres es van iniciar el dilluns 10 de gener i es preveu que acabin a final de mes. En concret, per a la realització d’aquest tram entre els carrers de Roger de Flor i la Marina, les calçades laterals de la Gran Via estaran tallades al trànsit rodat. Es permetrà l’accés als guals i serveis.

Alhora, les parades d’autobús del costat muntanya quedaran anul·lades i s’habilitarà una
parada alternativa, mentre durin les obres, al carrer de la Diputació, entre els carrers de Nàpols i Sicília.

Els autobusos que tenen afectacions en el seu recorregut són els de les línies 6-Poblenou / Pg. Manuel Girona i 7-Fòrum / Zona universitària, així com la línia H12-Besòs Verneda / Gornal i els busos nit N2 i N3.

A més, a la parada de la plaça Tetuan, la línia 6 no farà la parada habitual, tot i que la resta de línies si que mantenen la parada.

La parada d’autobús provisional ubicada al carrer Diputació conviu de manera temporal amb el carril bici que hi ha en aquest tram. S’han retirat els separadors a l’espai on hi ha la parada i s’ha fet un reforç de la senyalització advertint d’aquesta alteració provisional.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió