Servei d'informació d'obres

Obres als nuclis urbans de Collserola

19/11/2020 - 13:01

URBANISME. La setmana del 23 de novembre es realitzaran tres actuacions a diferents punts. 

La setmana del 23 de novembre es realitzaran tres actuacions a diferents punts del nuclis urbans del barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes. 

Per començar, dilluns, 23 de novembre, comencen les obres de fresat, sanejament i aglomerat asfàltic de dos carrers del nucli del Rectoret: Major del Rectoret, 178 (tram de 350 m2) i Albercoquer, 1-3 (tram de 150 m2). Està previst que la intervenció duri dos dies.

A continuació, dimarts, 24 de novembre, comencen les obres de fresat, sanejament i aglomerat asfàltic de dos carrers del nucli de Mas Sauró: Camí de la Reineta, 14 fins al 35 (tram de 700 m2) i carrer de la Sagrada Família, 15 (superfície 85 m2). Està previst que la intervenció duri dos dies.

Finalment, dimecres, 25 de novembre, comencen les obres d’instal·lació de pilones al carrer Guerau de Liost, amb l’objectiu de facilitar el pas de persones amb mobilitat reduïda i garantir-ne la seguretat. Està previst que les obres finalitzin el dilluns, 30 de novembre.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió