Servei d'informació d'obres

Obres de canalització elèctrica a Gran de Gràcia

22/06/2020 - 13:58

Els treballs al carrer Gran de Gràcia, entre el c. Betlem i l'av. Riera de Cassoles, es faran durant tot el mes de juliol.

Els treballs al carrer Gran de Gràcia, entre el c. Betlem i l'av. Riera de Cassoles, es faran durant tot el mes de juliol.

La companyia Endesa té previst iniciar els treballs de la nova canalització elèctrica al c. Gran de Gràcia, entre el carrer de Betlem i l’Avinguda de la Riera de Cassoles, per donar subministrament a l’Escola Vedruna, a partir del 29 de juny i fins el 31 de juliol.

L’àmbit d’actuació de l’obra ocuparà la vorera Besòs i el carril bus, que es trasllada al carril contigu. En tot moment, es garantirà el pas de vianants i l’accés amb passeres a les finques i
als comerços.

Tot i les afectacions, el carrer només es tallarà al trànsit i al transport públic puntualment, en cap de setmana, i també poden haver-hi desviacions puntuals en altres carrers.

Per reduir les molèsties al veïnat. l’obra es desenvoluparà en 5 fases.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió