Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres de canalització elèctrica al passeig de Sant Joan Bosco

14/09/2020 - 07:25h. - Maria Liebana Capdeferro -

El 21 de setembre s’inicien les obres de canalització de les línies de mitja tensió del passeig de Sant Joan Bosco entre les places de Prat de la Riba i d’Artós. Es preveu que els treballs finalitzin el 12 de novembre d’enguany.

Des del 21 de setembre i fins el 12 de novembre s’estendran les noves línies de mitja tensió al passeig de Sant Joan Bosco, mitjançant una canalització a la calçada en el sentit ascendent del passeig. En tot moment es garantirà el pas de vianants.

Es mantindran els dos sentits de circulació amb l’excepció de les nits del 20 al 21 de setembre i del 18 al 19 d’octubre, en les quals es tallarà el sentit de circulació ascendent. Aquestes dues nits, de 22.30 a 5.30 h, es tallarà el carril a l’alçada de la plaça de Prat de la Riba i s’habilitarà el desviament per la plaça de Prat de la Riba, passeig de Manuel Girona i carrer de Benet Mateu cap a la plaça d’Artós. En tot moment es permetrà l’accés al carrer de Buïgas.

Pel que fa al transport públic, s’haurà de desplaçar la parada de bus ubicada a la zona afectada del passeig de Sant Joan Bosco al tram entre el carrer de Maria Auxiliadora i la plaça de Prat de la Riba i es retirarà la plataforma de bus. Es prohibirà l’estacionament a la zona afectada i es desplaçarà la zona reservada per a autocars, perquè coincideix amb la nova parada de bus.

Per reduir les molèsties al veïnat, l’obra es durà a terme en dues fases:

1a fase:

Del 21 de setembre al 18 d’octubre: tram del passeig de Sant Joan Bosco, entre la plaça d’Artós i el carrer de Maria Auxiliadora.

  • Els dies 10 i 11 d’octubre es treballarà a l’encreuament del passeig de Sant Joan Bosco amb el carrer de Maria Auxiliadora, es durà a terme per trams i en tot moment es permetrà el pas altern mitjançant senyalistes de l’obra.

2a fase:

19 de setembre al 12 de novembre: passeig de Sant Joan Bosco, entre el carrer de Maria Auxiliadora i la plaça de Prat de la Riba.

Data prevista de restitució de l’espai públic: 12/11/20

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió