Servei d'informació d'obres

Obres de manteniment de paviment a Collserola

10/02/2021 - 13:16

Urbanisme. L'Oficina de Collserola ha planificat diferents actuacions de manteniment de paviment al carrer del Romaninar, el camí de la Múrgola i el passatge del Negociant entre el 15 i el 23 de febrer.

L'Oficina de Collserola ha planificat diferents actuacions de manteniment de paviment al carrer del Romaninar, el camí de la Múrgola i el passatge del Negociant entre el 15 i el 23 de febrer.

Aquestes actuacions ocasionaran algunes afectacions a la mobilitat de la zona on es faci l’actuació i, a més, comportaran la prohibició de l’estacionament de vehicles en els carrers afectats.

L’Oficina de Collserola ha elaborat un pla de manteniment de paviment, que es durà terme entre el 15 i el 23 de febrer.

Al carrer del Romaninar, durant els dies 15, 16 i 17 de febrer. Al camí de la Múrgola, durant els dies 17, 18 i 19 de febrer es faran actuacions de manteniment entre el carrer dels Reis Catòlics i les escales del carrer de Pelfort. També es realitzaran actuacions al passatge del Negociant, entre els números 21 i 35, els díes 22 i 23 de febrer.

L’horari de les obres serà des de les 8 h a les 18 h. Durant aquest horari no es permetrà l’estacionament de vehicles i únicament es permetrà la circulació als residents de la zona.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió