Servei d'informació d'obres

Obres de millora a les voreres del carrer d'Aragó, entre Calàbria i Comte d’Urgell

11/04/2022 - 12:32

Obres. L’actuació es farà entre el 19 d’abril i el 21 d’octubre d’aquest any.

L’actuació es farà entre el 19 d’abril i el 21 d’octubre d’aquest any.

Les tasques d’arranjament comportaran la pavimentació completa de les voreres del carrer d’Aragó, entre els carrers Calàbria i Comte d’Urgell. S’hi inclourà vorada i rigola, guals de vehicles i de vianants, trasllat d’embornals i canvi de reixes. A més, s’aprofitarà per col·locar un nou enllumenat, formar els escocells per a l’arbrat i renovar la senyalització en mal estat.

Es desenvoluparà en tres fases:

  • 1a fase. Des del 19 d’abril i fins al 17 de juny: entre carrer de Comte d’Urgell i carrer de Comte Borrell.
  • 2a fase. Des del 20 de juny fins al 23 d’agost: entre carrer de Comte Borrell i carrer Viladomat.
  • 3a fase. Des del 24 d’agost fins al 21 d’octubre: entre carrer de Viladomat i carrer de Calàbria.

En totes les fases la primera actuació es farà a l’exterior de les voreres (ambdós costats, banda mar i muntanya) per a la col·locació de vorada i rigola. Durant els treballs, s’ocuparà una part de les voreres, del carril bus i de 50 centímetres del carril bici. Restaran habilitats dos carrils de circulació en sentit Llobregat, un carril bus i la circulació de bicis.

Una vegada feta la part exterior, s’actuarà a l’interior de les voreres (banda mar i muntanya), una tasca que no tindrà afectació en la circulació de vehicles, però que implicarà la prohibició d’aparcament en algunes zones i el trasllat i reubicació de contenidors, amb la seva restitució al final de l’actuació.

Es mantindrà en tot moment el pas de vianants.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió