Servei d'informació d'obres

Obres de millora del carrer de Cermeño i entorns

09/09/2021 - 09:13

Les actuacions tenen per objecte millorar l'accessibilitat i donar prioritat al trànsit de vianants. Està previst que finalitzin al proper mes de desembre.

Les obres, que s'han iniciat aquesta setmana, tenen per objecte millorar l'accessibilitat i donar prioritat al trànsit de vianants, en espai. Està previst que finalitzin el proper mes de desembre.

L’actuació consistirà en la incorporació d’una plataforma elevada en un tram de calçada del carrer de Cermeño, davant de la plaça de la Maquinista, i es retiraran les dues tanques situades al límit de la plaça. D’aquesta manera es donarà continuïtat a l’espai entre la mateixa plaça i la vorera del carrer de Giné i Partagàs

Per tal de poder executar aquests treballs s’haurà de tallar la circulació de vehicles del carrer de Cermeño i canviar de sentit un petit tram del c. de la Maquinista. Podeu consultar aquesta alteració al plànol adjunt.  Els itineraris estaran degudament senyalitzats.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió