Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres de millora del paviment de la calçada del carrer del Rosari

27/08/2020 - 13:03h. - Maria Liebana Capdeferro -

Del 7 al 10 de setembre, es duran a terme obres de millora del paviment de la calçada del carrer del Rosari, al tram comprès entre la Via Augusta i el carrer de Rafael Batlle. Els treballs suposaran actuacions a 3.000 m² al barri de les Tres Torres.

Degut als treballs de pavimentació del carrer del Rosari, el 8 i 9 de setembre, aquest carrer es veurà afectat per un tall de trànsit, la nit del 8 al 9 de setembre el carrer restarà obert. Durant els talls de circulació, els vehicles es desviaran per Via Augusta i ronda del General Mitre.

 La resta de dies les restriccions seran puntuals. Així mateix, l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada mentre durin les obres.

Aquesta és la programació dels treballs:

  • 7 de setembre: treballs previs de substitució d’una reixa d’embornal i d’una tapa de clavegueram no homologada. Es mantindrà la circulació i es retirarà un carril de serveis.
  • 8 de setembre: fresat uniforme de 4 cm a tot l’àmbit d’actuació. Es tallarà totalment el carrer i les cruïlles puntualment.
  • 9 de setembre: es reposaran 4 cm de cap de rodament de tipus dens. Es tallarà totalment el carrer. Durant l’aglomerat les cruïlles del carrer d’Àngel Guimerà i del carrer de Castellnou restaran tallades. A la resta de cruïlles s’intentarà reduir al màxim el tall.
  • 10 de setembre: treballs de pintura, amb talls puntuals.

Es prendran les mesures necessàries per minimitzar les molèsties ocasionades. Els vianants tindran el pas garantit amb seguretat i el transport públic no quedarà afectat. A més, s’informarà al veïnat sobre els accessos als guals afectats.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió