Servei d'informació d'obres

Obres de pavimentació dels laterals del passeig de Gràcia

21/06/2022 - 08:30

Obres. L'actuació de millora del paviment es durà a terme del 27 de juny a l'1 de juliol, en el tram que va de Gran Via de les Corts Catalanes al carrer de Mallorca i entre els carrers Mallorca i Aragó. Consulta'n les afectacions.

Els treballs de millora del paviment dels laterals del passeig de Gràcia es duran a terme del 27 de juny a l'1 de juliol, en el tram que va de Gran Via de les Corts Catalanes al carrer de Mallorca (lateral costat Besòs) i entre els carrers Mallorca i Aragó (lateral costat Llobregat).

Mentre durin els treballs, aquests trams es veuran afectats per un tall de trànsit en horari diürn, amb implantació a partir de les 8 hores. També hi haurà restriccions a l’estacionament i només es permetrà l’accés restringit per a càrrega i descàrrega.

Fora d’aquest horari, els laterals es reobriran a la circulació de vehicles.
Puntualment, els carrers transversals podran perdre un carril de circulació per ocupació de la maquinària.

Aquestes restriccions s’aniran aplicant d’acord amb el desenvolupament i l’avanç dels treballs: es preveu que comencin a la Gran Via costat Besòs, segueixin en el sentit de circulació i finalitzin a la cruïlla del carrer d’Aragó costat Llobregat.

Les bicicletes podran circular per les voreres contigües. L’accés a les parades de bus, sortides de metro i passos de vianants restaran habilitades.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió