Servei d'informació d'obres

Afectacions al carrer de Tuset per la instal·lació d'una marquesina

20/07/2020 - 14:17

Urbanisme i infraestructures. Entre els dies 27 i 30 de juliol, s'instal·larà una marquesina metàl·lica per protegir els vianants i els ciclistes de les obres de rehabilitació de l’edifici del carrer de Tuset, 13.

Del 27 al 30 de juliol, en horari de 8 a 18h, es durà a terme la instal·lació d'una marquesina metàl·lica per protegir els vianants i els ciclistes de les obres de rehabilitació de l’edifici situat al carrer de Tuset, 13, al costat Llobregat del carrer.

La marquesina, de 18 metres de llargada i 8 metres d’amplada, tindrà tota la longitud de l’edifici per sobre de la vorera i el carril bici i ocuparà també el carril de serveis del costat Llobregat.

Les afectacions al trànsit durant aquestes dates seran les següents:

  • Per la implantació de la marquesina serà necessari tallar la vorera Llobregat entre el carrer de Moià i el carrer de la Granada del Penedès, desviant els vianants per la vorera Besòs.
  • Es tallarà el carril bici, i només quedarà operatiu el sentit muntanya i pel sentit mar els ciclistes hauran d’anar a peu.
  • Destacar que el muntatge de l’estructura no s’afectarà al carril de serveis del costat Besòs, ni al carril de circulació.

Inici: 27 de juliol

Finalització: 30 de juliol

Remarcar que la marquesina es mantindrà fins el 15 d’octubre de 2021.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió