Servei d'informació d'obres

Renovació de la pista de bàsquet de l'Espanya Industrial

27/12/2021 - 13:21

Sants | Hostafrancs. En el marc del pla de millora del Parc de l'Espanya Industrial, s'han substituït les bases de les cistelles i ara les pistes estrenen pavimentació.

Al gener quedaran enllestits els treballs de millora de la pista de bàsquet del Parc de l’Espanya Industrial que van començar al novembre amb el canvi de les bases de les cistelles. Aquests darrers dies de l'any s'hi treballa en la repavimentació de les pistes, utilitzades a diari per centenars d’usuaris i usuàries. El disseny i colors de la pista han estat acordats amb l'associació Streetball Barcelona Sants, que fa 10 anys que dinamitza aquest espai.

Els treballs de renovació de la pista de bàsquet van començar el 5 de novembre amb el desmuntatge i adequació de les bases de les cistelles, que a finals de mes ja van poder ser reinstal·lades.

Ara ha arribat el moment de pintar de nou el paviment de la pista, que serà bàsicament negra, amb l’àrea de cistella en blau i l’imagotip de Barcelona Sants StreetBall HEEP al centre. La imatge que identifica la pista de bàsquet més popular de Sants és una de les torres del Parc de l’Espanya Industrial. HEEP són les sigles del projecte de formació esportiva Hazlo En El Parque i del campionat de 3×3 que l’any vinent celebrarà la 10a edició. En un dels marges de la pista, es podrà llegir “Cuida aquest espai. Segueix dempeus gràcies a la passió, l’esforç, la dedicació… Respecta la comunitat, el joc, els orígens… i valora’n el passat”.

La renovació de la pista de bàsquet forma part del pla de millora del Parc de l’Espanya Industrial que culminarà amb la remodelació d’aquest espai central dels barris de Sants i d’Hostafrancs. La proposta de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i del Centre Social de Sants va ser la més votada de la ciutat als Pressupostos Participatius (3.351 vots). El pressupost per tirar endavant la reforma del Parc de l’Espanya Industrial és de 850.000 € i en aquests moments es treballa en l’elaboració del projecte executiu, que inclourà actuacions en bona part del parc: la zona de grades, el llac, les àrees de gespa i de jocs, els accessos…

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió