Servei d'informació d'obres

Reparació d’una surgència d’aigua a l’avinguda de Vallvidrera

10/07/2020 - 13:43

Mobilitat i transport. El passat dia 6 de juliol van començar els treballs d’arranjament del broll d’aigua que ha aparegut a l’avinguda de Vallvidrera, 78. La durada prevista de la reparació és de 15 dies.

El passat dia 6 de juliol van començar els treballs d’arranjament del broll d’aigua que ha aparegut a l’avinguda de Vallvidrera, 78. La durada prevista de la reparació és de 15 dies.

La surgència d’aigua havia aparegut en aquest punt amb anterioritat, però aquest any n’ha augmentat el cabal. Per això es va decidir buscar-ne la causa, l’aigua prové, probablement, d’una antiga mina sense ús aparent. Si els treballs continuen amb normalitat, es preveu que la surgència estarà resolta en el termini de dues setmanes.

Mentre durin les tasques de millora, com què es tracta d’un carrer de doble sentit, es permetrà el pas dels vehicles alternativament, en un sentit o un altre.

Inici: 6 de juliol

Data prevista de finalització: 20 de juliol

Gràcies per la vostra col·laboració.

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió